Veiligheidsdeuren: 6 Simpele Methodes om uw Deur & de Toegang tot uw Woning Veel Beter te Beschermen

.

Veiligheidsdeuren

Voor het beschermen van uw woning tegen inbrekers, heeft u niet per se een hightech alarmsysteem nodig. Soms zijn kleine, nuttige maatregelen, zoals het installeren van een veiligheidsdeur en het gebruiken van innovatieve technieken, al genoeg om bij te dragen aan de veiligheid en beveiliging van uw woning. Aangezien de meeste indringers of inbrekers eerst via de deur proberen in te breken, moet u extra behoedzaam zijn bij het uitkiezen van een deur voor uw huis.

VeiligheidsdeurenEen veiligheidsdeur, die sterk is en die over de juiste hoeveelheid aan bescherming beschikt, kan u helpen om genoeg tijd te winnen om de politie te bellen in het geval dat een indringer het huis probeert binnen te komen.

Hier zijn 6 gemakkelijke en kostenbesparende methodes met betrekking tot veiligheidsdeuren, die de toegang van inbrekers tot uw woning verminderen.

1. Veiligheidsdeuren

Een veiligheidsdeur is gemaakt van metaal en beschikt over een sterk net in het midden, waar heel moeilijk doorheen te knippen is. Dit zorgt ervoor dat er een frisse bries binnen komt tijdens de zomers en het zorgt tegelijkertijd voor bescherming tegen mogelijke overvallers.

2. Voeg verlichting toe boven de deur

Veiligheidsdeuren

Veiligheidsdeuren

Wat voor deur u ook heeft, volgens het veiligheidsdeuren protocol dient u altijd een vel licht recht boven de hoofddeur te installeren zodat u duidelijk kunt zien wie er buiten is. Mocht u de persoon niet herkennen, vraagt u dan of deze zich kan identificeren voordat u de deur opent.

3. Installeer een deur die gemaakt is van sterk materiaal

Weg met de typische houten deuren die hol zijn van binnen en gemakkelijk kapot kunnen worden gemaakt. Kiest u daarvoor in de plaats voor een sterkere deur van metaal die moeilijk te verbuigen is. Voorzie deze van een goed slot en een grendel, zodat u tijd kunt winnen om de politie te bellen als er een indringer is.

4. Plaats een brievenbusklep in de deur

Veiligheid

Veiligheid

Zorg dat u een brievenbusklep op uw deur heeft zitten, zodat u niet elke ochtend helemaal naar de brievenbus hoeft te lopen om uw brieven, rekeningen etc. te halen. Veel van de inbraken die vroeg in de morgen worden gepleegd, komen voort uit een hinderlaag op de persoon die vroeg in de ochtend naar buiten loopt om de post uit de brievenbus te halen.

5. Installeer een sluitsysteem

Veiligheidsdeuren

Veiligheidsdeuren

Wanneer u uw deuren laat plaatsen, moet u ervoor zorgen dat het sluitsysteem dat u kiest betrouwbaar en niet gemakkelijk kapot te maken is. Goede sluitsystemen hebben een metalen basis voor extra kracht en duurzaamheid, en zijn voorzien van een automatisch sluitsysteem. Dat wil zeggen dat de deur na een bepaalde tijd uit zichzelf sluit.

6. Upgrade uw ramen

Veiligheid

Veiligheid

Naast de deuren, moet u ook dubbelglas nemen zodat u indringers voor een langere tijd kunt afhouden. Een combinatie van een veiligheidsdeur en sterke ramen, kan u helpen om uw woning beter te beschermen en u de gemoedsrust te geven waar u naar op zoek bent.

.