Een Online Beveiligingssysteem Kopen: Hoe Het Werkt, Wat Het Kost & Waar Er Een Te Vinden

Alarmsystemen prijs Securco

 

Securco alarmsystemen prijzen


 

Online Beveiliging

De misdaadcijfers van ons land zijn in de laatste paar jaren met een alarmerende snelheid toegenomen en een goedkoop, kwaliteitsvol online huisbeveiligingssysteem is alles wat u nodig heeft om uw bezittingen goed beschermd te houden. De meeste online huisbeveiligingssystemen zijn eenvoudig te installeren en vragen weinig onderhoud en vooral: ze geven u het gerust gevoel dat uw huis beveiligd is tegen ongewenste bezoekers.


Online Beveiliging: Hoe werkt het?

Online BeveiligingOnline huisbeveiligingssystemen hebben een aantal eenheden om maximum beveiliging te garanderen. Er is een centraal controlepaneel, dat meestal op zolder wordt geïnstalleerd en dat functioneert als de hersenen van het systeem. Het is verbonden met meerdere bewegingssensoren en videocamera’s doorheen het huis. Bovendien is het ook verbonden met uw vaste telefoonlijnen indien het nodig zou zijn een bericht te versturen over de inbraak naar de lokale instanties.

Online Beveiliging
Online Beveiliging

Als iemand in het huis probeert binnen te breken, schiet het online huisbeveiligingssysteem meteen in actie, doordat de bewegingssensoren het detecteren en het bericht doorsturen naar het controlepaneel. Op zijn beurt gebruikt het controlepaneel uw telefoonlijn om de lokale instanties te alarmeren. Tegelijkertijd schakelt het ook een sirene in, wat meestal voldoende is om de inbrekers af te schrikken.

Het online huisbeveiligingssysteem is verbonden aan een bewakingsbedrijf dat u opbelt om uw paswoord te vragen eenmaal het telefoontje naar hen werd gemaakt. Indien u niet opneemt of het doorgegeven paswoord incorrect is, wordt de lokale politiedienst verwittigd en er wordt iemand ter controle naar uw huis gestuurd.


Online Beveiliging: Wat kost het?

De kost van een online huisbeveiligingssysteem hangt af van het aantal faciliteiten waarnaar u op zoek bent. Huisbeveiligingssystemen variëren tussen €1000 – €1500, afhankelijk van het merk en gelijkaardige factoren.

De kost kan hoog lijken voor sommigen, maar indien vergeleken wordt met het verlies dat u kunt lijden ingeval van inbraak… Bovendien, als u de kost als een lange termijninvestering beschouwt, zult u inzien dat online huisbeveiligingssystemen hun geld zeker waard zijn.


Online Beveiliging: Waar er een te vinden?

Online Beveiliging
Online Beveiliging

Er is een groot aantal bedrijven dat online huisbeveiligingssystemen aanbiedt. U kunt de bedrijven die hun diensten aanbieden in uw regio online opzoeken. Vooraleer u in zee gaat met een bedrijf, zou u eerst de voorwaarden en bepalingen van het contract moeten nakijken. Bespreek de bepalingen gedetailleerd met de bedrijfsambtenaren, zodat u zeker bent van de diensten die u worden aangeboden.

Een goed online huisbeveiligingssysteem biedt u een groot aantal functies met gesubsidieerde tarieven, alsook regelmatig onderhoud van de apparatuur en een algemeen prestatierapport dat maandelijks of jaarlijks wordt uitgegeven als bedrijfsbeleid.


Prijsofferte Ontvangen? Ja:

Stap 1 van 2

Securco alarmsysteem camerabewaking branddetectie