Heeft U Thuis Uw Eigen Kluis Voor 100% Veiligheid? 5 Voordelen Van Een Kluis

Kluis

Waarom zou u thuis een kluis moeten hebben?

KluisAls u denkt dat het niet nodig is om thuis een kluis te hebben moet u toch nog eens goed nadenken. Met het toegenomen risico op diefstal en inbraak hebben de meeste huiseigenaren geïnvesteerd in kluizen om hun kostbaarste bezittingen in te bewaren. Hoewel beveiligings- en bewakingssystemen verdienstelijk werk doen om indringers bij uw bezit weg te houden, is het niet gezegd dat criminelen niet al een manier hebben gevonden om een videocamera en een alarmsysteem te omzeilen.

Een goede nachtrust en wat minder zorgen zijn essentieel als u voor uw werk een paar dagen van huis bent. Deze rust is mogelijk als u uw kostbare bezittingen thuis veilig in een kluis opbergt.

[hr]

5 voordelen van een kluis in huis

Als u al niet een kluis in huis hebt om uw kostbaarheden in op te slaan vindt u hier de vijf belangrijkste redenen om u ervan te overtuigen er een te kopen.

Kluis
Kluis

1. Kluizen beschermen uw kostbaarheden zoals juwelen, belangrijke sleutels en kostbare verzamelobjecten. Zelfs in geval van inbraak zijn ze veilig.

2. Met een stevige safe kunt u ook al uw belangrijke documenten achter slot en grendel bewaren. Koopovereenkomsten van onroerend goed, verzekeringspapieren, diamantcertificaten en autodocumenten zijn enkele van de belangrijkste papieren die u zou kunnen bezitten.

3. Naast deze tastbare documenten heeft u misschien ook een aantal bestanden op uw computer die nonstop moeten worden beschermd. U kunt een backup op een USB-stick zetten die u veilig in uw kluis bewaard.

4. Kluizen kunnen op de lange termijn geld besparen omdat u geen kluisruimte bij de bank meer hoeft te huren. De meeste mensen die geen eigen safe bezitten slaan hun kostbaarheden bij de bank op.

5. In een safe kunt u ook gevaarlijke dingen bewaren die anders rond zouden kunnen slingeren, en die kleine kinderen in kunnen slikken of waar ze van kunnen stikken.

Waar u het ook voor gebruikt, een kluis is iets dat u in huis moet hebben.

[hr]

Waar u rekening mee moet houden voordat u een kluis koopt

Kluis
Kluis

Het is tegenwoordig veel gemakkelijker geworden om kluizen te kopen. Ze zijn gemakkelijk verkrijgbaar in grote supermarkten en in webwinkels van bedrijven die beveiligingsapparatuur verkopen. Een standaard toestel kost tussen de 150 euro en 200 euro, terwijl een toestel met extra functies als brandwerendheid en vochtcontrole duurder is. Brandwerendheid is voor een kluis een erg handige eigenschap, omdat het essentieel is dat uw kostbaarheden bij een woningbrand veilig blijven.

Daarnaast moet u kiezen tussen een zelfstandige kluis of een die als lade in uw kast is geplaatst. De meeste huiseigenaren geven de voorkeur aan een ladekluis omdat deze minder ruimte inneemt, hetzelfde doel dient en nog meer verborgen is vergeleken met een zelfstandige kluis. Welke kluis u koopt hangt af van waar u het voor nodig hebt en de mate van beveiliging die u voor uw bezit wenst te hebben.

[hr]