Huisalarm: Een Algemeen Overzicht

Alarmsystemen prijs Securco

 

Securco alarmsystemen prijzen


 

Huisalarm

Volgens statistieken wordt er elke minuut ergens ingebroken in en gestolen uit een huis. Dit alarmerende aantal inbraken in het land heeft vele mensen op de gedachte gebracht een alarminstallatie te nemen die kan waarschuwen wanneer iemand probeert in te breken in uw huis.

Echter, de meeste mensen zijn zich niet bewust van het feit dat een huisalarm zich niet alleen beperkt tot het beschermen tegen dieven en inbrekers. Een huisalarm is ook een effectieve manier om een melding te krijgen bij branden, rampen en andere noodsituaties in het huis. Dit kan u de gemoedsrust geven waardoor u ’s nachts beter slaapt.


Wat is een huisalarm?

HuisalarmEen alarm is een soort thuisbeveiligingssysteem geïnstalleerd in huis om beschermen tegen potentiële noodsituaties. Er zijn twee basistypen huisalarmen, het externe alarm zonder toezichtmechanisme en het interne alarm met online toezichtmechanisme.

Het externe alarm is meestal goedkoper en vrij eenvoudig te installeren. Dit type woningalarm heeft een bewegingssensor die elke ongebruikelijke beweging detecteert en dan de sirene laat afgaan. Meestal is de sirene zo luid dat de indringer zou kunnen worden afgeschrikt. Als u op goede voet staat met uw buren, zouden ze bij het horen van het alarm de politie kunnen informeren.

Een intern alarm is duurder, maar heeft ook een bewakingssysteem. Wanneer het alarm een ongewone beweging in huis detecteert, stuurt het een signaal naar het monitoringsbedrijf. De werknemers van het bedrijf bellen u vervolgens thuis op om te vragen naar het wachtwoord. Wanneer er niemand opneemt of het verkeerde wachtwoord wordt verteld, informeert het monitoringsbedrijf onmiddellijk de politie.

Een goed huisalarm heeft ook bewakingscamera’s die externe en interne bewegingen in huis opnemen, als u weg bent. Op deze manier kunt u uw kinderen in de gaten houden, tegelijk met de beveiliging van het huis.


Waarom wordt een huisalarm geïnstalleerd?

Huisalarm
Huis alarmsysteem

Naast de veiligheidsredenen, wordt een huisalarm ook geïnstalleerd omdat ze zorgen voor extra bescherming. In het geval van overstromingen, koolmonoxide-ophoping in de kamer, brand of een andere noodsituatie gaat het alarm af, maakt het de mensen in huis op tijd wakker om actie te ondernemen. Op deze manier geeft een huisalarm u de vrijheid en bescherming om in uw huis te wonen en dat tegen een zeer lage prijs.


Waar kunt u een huisalarm vinden?

Huisalarmen zijn te koop bij alle online thuisbeveiligingsbedrijven. Afgezien hiervan, biedt een aantal particuliere beveiligingsbedrijven huisalarmen aan die worden gecontroleerd door middel van een systeem. De installatie van de alarmen is vrij eenvoudig en kan ook zelf worden gedaan Een goed huisalarm heeft een aantal bewegingssensoren om maximale bescherming te bieden aan de mensen in huis.


Prijsofferte Ontvangen? Ja:

Stap 1 van 2

Securco alarmsysteem camerabewaking branddetectie