GSM Alarm: Bescherm Uw Woning 24/7

GSM Alarm

Wat is een GSM alarm?

GSM AlarmEen GSM alarm is een high-end alarm- en monitorsysteem dat mobiele netwerktechnologie gebruikt om uw woning te beveiligen tegen ongewenste indringers. Met een GSM alarm kan een huiseigenaar volledig gerust zijn, want zelfs al is hij/zij niet in de buurt op het moment van een inbraak, er wordt automatisch een signaal gestuurd naar de politie en de veiligheidsverstrekker zodat men onmiddellijk actie kan nemen.

Voorbij zijn de dagen dat u kon vertrouwen op uw buur om in het midden van de nacht wakker te worden en de politie te bellen bij het horen van uw alarm. De nieuwste technologie van vandaag is het gebruik van GSM alarmen, door de extreme efficiëntie die zij bieden. Volgens deskundigen is het hebben van een alarmsysteem zonder de nodige alarm monitoring hetzelfde als helemaal geen alarmsysteem hebben.

[hr]

De behoefte aan een GSM alarmsysteem

Er zijn vele voordelen aan het gebruik van GSM monitorsystemen in vergelijking met de gewone systemen die geen signaal op afstand hebben.

GSM Alarm
GSM Alarm

• Zelfs als u de stad uit bent voor werk, is er iemand die op uw huis past in uw afwezigheid.

• GSM alarmen zijn veel gemakkelijker te installeren, omdat ze werken op draadloze technologie. Daarom is het gedoe van draden installeren ingekort en verminderd.

• GSM alarmen bieden een extra beveiliging omdat zij niet nutteloos worden als de vaste lijn wordt afgesneden of als de telefoonnetwerken eruit liggen.

Er zijn echter inherente uitdagingen voor een bedrijf dat GSM alarmsystemen verkoopt. Voor een GSM alarm haar doel te laten bereiken, is het de taak van het beveiligingsbedrijf om een complex netwerk van connecties te hebben met veiligheidsagenten, bewakers en andere veiligheidsverstrekkers zodat tijdige actie kan worden ondernomen. Als er bijvoorbeeld een signaal wordt gestuurd naar de veiligheidsverstrekker en deze is niet in staat veiligheidspersoneel te sturen voor een inspectie, dan komt de welwillendheid van het bedrijf onder ernstig gevaar te staan.

Bovendien, om dit hele inspectieproces vlot te laten verlopen, heeft de veiligheidsverstrekker ervaren vertegenwoordigers in klantenservice nodig die gebruikers kunnen helpen bij het terugstellen van het alarm met timers en codes en het beheren van de gevoeligheid ervan.

[hr]

Met een GSM alarm is 24/7 beveiliging nu echt mogelijk

GSM Alarm
GSM Alarm

Voordien hadden huisalarmen dezelfde basisfuncties, maar deze hadden bepaalde beperkingen in verband met monitoring. De meeste basisalarmen hadden helemaal geen monitoring, dus als niemand het hoorde, ging uw alarmsysteem af en was er helemaal geen hoop op het vangen van de inbreker. Aan de andere kant verwittigen PSTN monitorsystemen het veiligheidsbedrijf en de politie via de vaste lijn.

Als uw vaste lijn echter om een of andere reden wordt afgesneden of als gevolg van de recente sneeuwstorm al een tijdje niet functioneel is, dan is er geen manier om de autoriteiten te verwittigen. Daarbij moet u thuis zijn op dit moment om het in te bellen. Daarom hebben GSM alarmen een zeer lucratieve niche vervuld en zijn ze de meest gebruikte systemen van vandaag.

[hr]