Doe-het-zelf Beveiliging: 6 Geweldige Doe-Het-Zelf Tips om Uw Huis Beter te Beschermen

Alarmsystemen prijs Securco

 

Securco alarmsystemen prijzen


 

Doe Het Zelf Beveiliging

1. Uw buurt kennen

De beste manier van doe-het-zelf woonhuisbeveiliging is uw buren kennen en een goede verstandhouding met ze op bouwen, zodat zij een oogje in het zeil kunnen houden mocht er verdachte activiteit rondom uw huis zijn.

U kunt ook een buurtpreventie programma organiseren met de hulp van uw buren. De meeste lokale politiebureaus hebben ambtenaren die u kunnen helpen een buurtpreventie programma te organiseren, om uw huis en de omwonenden veilig te houden en te beschermen.


2. Een goed alarmsysteem installeren

Doe Het Zelf BeveiligingDoe-het-zelf woonhuisbeveiliging kan heel eenvoudig zijn met een goed alarm systeem. Zelfs als u zich geen hifi alarm systeem met beveiligingscamera’s en videobewaking kunt veroorloven, kunt u altijd een extern alarm systeem laten installeren dat aan gaat wanneer iemand probeert in te breken.

Een extern alarm systeem is meestal niet duur en kan gemakkelijk, zonder professionele hulp, geïnstalleerd worden. Het is voorzien van een luidruchtig audio apparaat dat niet is aangesloten op een bewakingssysteem. Het is echter vaak genoeg om onbevoegden die uw woning betreden af te schrikken.


3. Het zich verstoppen in het huis niet gemakkelijk maken

. Verlicht ‘s avonds uw huis goed, zodat er geen hotspots zijn waar iemand zich kan verstoppen. Vaak doen mensen alleen voor en achter het huis het licht aan en indringers en dieven verstoppen zich langs de zijkanten van het huis. Wanneer u uw huis binnenloopt, wordt u aangevallen en kunnen ze het huis binnen.

Op dezelfde manier verstoppen inbrekers zich ook achter bomen of struiken, dus zorgt u ervoor dat uw tuin goed verlicht is ’s avonds. Plaats één of twee lantaarnpalen in uw tuin, afhankelijk van zijn omvang, en zet ze aan zodra de avond valt zodat niemand zich achter de planten kan verstoppen.


4. Niet uw vakanties aankondigen

Doe Het Zelf Beveiliging
Doe Het Zelf Beveiliging

Probeert u aan niet te veel mensen te vertellen wanneer u van plan bent om een aantal dagen weg te gaan. Laat uw post en de krant bij uw buren bezorgen en vraagt u iemand om de sneeuw te ruimen en de veranda en de ramen regelmatig te stoffen.

Doe-het-zelf woonhuisbeveiliging is eenvoudiger wanneer u een goede verstandhouding heeft met uw buren, omdat u ze gemakkelijk kunt vragen om een oogje in het zeil te houden mocht er een verdacht iemand langs uw huis lopen.


5. Het inbreken moeilijk maken

Doe Het Zelf Beveiliging
Doe Het Zelf Beveiliging

Gebruikt u geavanceerde sloten op uw hoofddeur, sluit de ramen en doe deze op slot elke keer als u naar buiten gaat. Controleer op dezelfde manier twee maal de sloten van uw auto en plaats ook een slot op de kasten in het huis, zodat u tijd kunt winnen om in actie te komen mocht iemand inbreken.


6. Alert zijn en elk verdacht persoon en verdachte activiteit melden

Doe Het Zelf Beveiliging
Doe Het Zelf Beveiliging

Een heel belangrijk aspect van doe-het-zelf woonhuisbeveiliging is om te allen tijde alert te blijven; als een onbekend persoon meerdere keren in uw buurt is gezien, moet u dit zo snel mogelijk melden bij de politie.


Prijsofferte Ontvangen? Ja:

Stap 1 van 2

Securco alarmsysteem camerabewaking branddetectie