Beveiliging Internet: Oplossingen Voor Beveiligingssystemen Via Het Internet: Een Goed Overzicht Van Wat Er Tegenwoordig Mogelijk Is

Prijsofferte Ontvangen? Ja:

Stap 1 van 2

Securco alarmsysteem camerabewaking branddetectie

Beveiliging Internet

Als u onderzoek doet naar beveiligingssystemen via het internet zult u verrast zijn over de vooruitgang die in de wereld van internetbeveiliging is geboekt. Er is zoveel keuze dat u vermoedelijk in de war raakt over wat u wel of niet moet kopen. Het is een goed idee om eerst wat basiskennis van beveiliging via het internet op te doen voordat u iets gaat kopen.

Met beveiligingssystemen via het internet kunt u uw huis continu in de gaten houden, ook als u duizenden kilometers ver weg bent. Naast de sensoren en standaarduitrusting als het bedieningspaneel en videocamera´s heeft u ook de beschikking over mobiele applicaties en beveiliging via het internet om te controleren wat er in uw huis gebeurt.

Beveiliging InternetMet deze opties kunt u niet alleen de veiligheid vergroten, maar kunt u ook energie besparen en uw kinderen controleren, vooral als het opgroeiende tieners zijn. Op deze pagina zijn enkele van de beveiligingssystemen via het internet beschreven waarmee u zich beter beschermd en veiliger kunt voelen.


Beveiliging Internet: Sensoren

De meeste basisbeveiligingssystemen via het internet bieden u verschillende soorten sensoren die via het internet verbonden zijn met een monitorsysteem. Zo gauw als de sensor aangaat, begint het alarm te rinkelen en stelt het monitorbedrijf de betrokken autoriteiten op de hoogte.

Naast de traditionele bewegingsmelder en de sensor die gebroken glas meldt, bieden beveiligingssystemen via het internet nu ook hittemelders, rookmelders, melders voor wateroverlast, vorst en Co2 die u beschermen tegen ongewenste noodgevallen.


Beveiliging Internet: Mobiele Applicaties

Beveiliging Internet
Beveiliging Internet

Beveiligingssystemen via het internet bieden gratis mobiele applicaties waarmee u uw beveiligingssysteem kunt in- of uitschakelen. En dat niet alleen, u kunt het ook gebruiken om activiteiten in uw huis te bekijken terwijl u op kantoor bent, en als u iets ongewoons ziet kunt u de autoriteiten onmiddellijk waarschuwen. Met mobiele applicaties kunt u live videobeelden van uw huis bekijken en ze sturen ook een alarm naar uw telefoon in geval van brand, oververhitting of soortgelijke zaken.


Beveiliging Internet: Lichtmodule

Beveiliging Internet
Beveiliging Internet

Naast de typische veiligheids- en beschermingsfuncties kunt u met beveiliging via het internet ook energie besparen via de lichtmodule. Hiermee kunt u de lichten in uw huis aan- of uitschakelen, ook als u niet thuis bent. Op dezelfde manier kunt u, als u thuis bent, het hele verlichtingssysteem vanaf de bank besturen met slechts een paar knoppen.


Beveiliging Internet: Vergrendelsysteem op afstand

Beveiliging Internet
Beveiliging Internet

Het vergrendelsysteem op afstand is een unieke oplossing van het beveiligingssysteem via het internet; het gebeurt vaak dat als u het huis verlaat om naar het werk te gaan, u er achter komt dat u vergeten bent een van de ramen of deuren af te sluiten. Het is dan een heel gedoe om terug te gaan naar huis om het op slot te doen maar met het vergrendelsysteem op afstand typt u gewoon een commando in in uw telefoon en is het geregeld. Met een verbinding via het internet kunt u met het vergrendelsysteem op afstand uw deuren en ramen op ieder gewenst moment en waar u ook bent ver- of ontgrendelen.